Ce spun clienții?

testimonial Alex Stan
Alex Stan – Antreprenor

Mirel este persoana care a reușit să mă conducă dintr-o zonă extrem de tensionată și inconfortabilă, în care mă aflam, către o alta liniștită, caracterizată de control și siguranță, valori pe care le căutam de unul singur, fără succes însă. Mi-a adresat acele întrebări importante pe care nu mi le puneam singur din cauza fricii de conștientizare a defectelor. Partea cea mai placută este tocmai faptul că a reușit, el știe cum, să pună problema de așa natură încât, frica a fost înlocuită de curiozitate, descoperind astfel împreună modul în care mă autosabotam și acțiunile pe care urma să le desfășor pentru a-mi îmbunătăți situația.
Mulțumesc Mirel!

 

testimonial Anca Rugina
Anca Rugină – Trainer și Coach NLP

Pe Mirel îl văd în postura de coach, flexibil dar și serios, tăcut dar și cu întrebări și sugesii la obiect, intuitiv dar și raționând cu sens. Atenția, încrederea, răbdarea, spațiul și profunzimea cu care Mirel însoțește în procesul de coaching, înlesnesc accesul clientului la sine, la resurse, la conștientizare și la soluții.
Ceea ce e special la Mirel, e că ședințele de coaching cu el sunt urmate de acțiune, de manifestarea în practică a motivației și împuternicirii deja dobândite.