pasiune

Ce te face să crești?

Astâzi am văzut oameni curioși, oameni pasionați. În astfel de medii conștientizez că învățarea devine sinonim cu armonia, pentru că atunci când îți iei permisiunea să fii curios și deschis, absorbi informația cu ușurință. Scriu articolul acesta după participarea la un stagiu de practică de arte marțiale. Dincolo de surpriza placută oferită de participanți (cu mai multă sau mai puțină experiență, mai încordați sau mai relaxați, mai seriosi sau mai veseli), inspirația oferită de maestru care a condus seminarul rămâne cireașa de pe tort.

Am descoperit încă o data cât de valoroasă este experiența unui maestru indiferent de domeniul sau de activitate. Spun asta pentru că atingerea unui punct de excelență are în spate un model. Model care odată înțeles poate fi replicat în orice alt domeniu.

În timp ce refăceam în minte parcursul zilei, cu lucurile plăcute din acea zi, mi-am adus aminte de răspunsurile simple pe care le-am primit… unele pe care nu le anticipam. Și pentru că munca, atât în sala de antrenament cât și cea din afară, sunt un exemplu real, am ajuns la concluzia că motivația, abilitatea de învățare continuuă sunt accesibile, ba chiar apar spontan, când ești propulsat de pasiune. Așa că mi-a venit în minte întrebarea:

Pe mine ce mă face să cresc? … cel mai mult?

Sau altfel spus:

Pe mine ce activitate mă face să mă dezvolt personal cel mai mult?

Pe tine?

Mirel Jozsa

Mirel Jozsa

În calitate de Coach NLP, Mirel oferă suport celor care vor să înlăture obstacolele din calea lor, ca să își trăiască viața pe care și-o doresc. Este Coach NLP acreditat de ICI (Asociația Internațională a Institutelor de Coaching) și Society of NLP.
Mirel Jozsa

Ultimele postari ale lui Mirel Jozsa (vezi toate)